Για οτιδηποτε χρειαζεται το μηλαρακι σας ειμαστε εδω, απλα ρωτηστε μας, μη διστασετε
θα σας αφησουμε αφωνους. H ομαδα του Appleforum service ειναι εδω
Για οτιδηποτε χρειαζεται το μηλαρακι σας ειμαστε εδω, απλα ρωτηστε μας, μη διστασετε
3gs ,4 ,4s ,3gs ,5 ,5 ,3gs, 5, s4, 5s mac air, ipad 1.2.3. mini, mini, mini retina, ipod 4, 5, nano
Θέλω να αλλάξω το Home Button στο iPhone 4. Γίνεται;
γινεται
3gs ,4 ,4s ,3gs ,5 ,5 ,3gs, 5, s4, 5s mac air, ipad 1.2.3. mini, mini, mini retina, ipod 4, 5, nano
Γιαννη δωσε μας λιγο χρονο θα ερθουμε εμειςσε επαφη μαζι σου
εντάξει, ευχαριστώ
εμεις σ ευχαριστουμε
Καλησπέρα Γιάννη σου έχει αποσταλεί PM . Όπως προανάφερε και Βαγγέλης τα πάντα γίνονται. Αμεσα και Αξιόπιστα
καλησπερα.εχει κολλησει το appstore.πηγα να κανω update σε μια εφαρμογη αλλα το ακυρωσα.με αποτελεσμα να κολλησει το appstore.ανοιγει αλλα δεν κανει τιποτα.τι να κανω?την εφαρμογη την εσβησα .λεξικο ηταν.
πατας πατημενα το power button και το home button ταυτοχρονα μεχρι να εμφανιστει το μηλο!
Έκανα χθες jailbreak (το evasi0n) και προσωπικά δεν ήταν κάτι που με ξετρέλανε ιδιαίτερα γ αυτό αποφάσισα να το ξανακάνω 6.1.2 κανονικό (όχι jb)
Έκανα backup τα αρχεία μου και τα πάντα και έκανα Restore από το iTunes.κατέβασε ένα αρχείο περίπου 1 gb (το iOS υποθέτω) και άρχισε μετά να κάνει restore.η διαδικασία ήταν πολύ αργή γ αυτό αποφάσισα να το αφήσω όλο το βράδυ.Δυστυχώς όμως τίποτα δεν έχει γίνει.φαίνεται λες και έχει κολλήσει κάπου χωρίς να βγάζει κάποιο error.στο iTunes δείχνει πως κάνει restore αλλά η μπάρα δεν έχει κουνηθεί καθόλου για πολλές ώρες.Έκανα hard reset και ξαναακολούθησα την διαδικασία πάρα πολλές φορές αλλά τις περισσότερες γίνεται το ίδιο και λίγο πιο σπάνια μου βγάζει ένα unknown error.Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές
Η συσκευή είναι iPhone 5
Edited by SkyattackeriocC, 06 March 2013 - 01:21 PM.
Έκανα χθες jailbreak (το evasi0n) και προσωπικά δεν ήταν κάτι που με ξετρέλανε ιδιαίτερα γ αυτό αποφάσισα να το ξανακάνω 6.1.2 κανονικό (όχι jb)
Έκανα backup τα αρχεία μου και τα πάντα και έκανα Restore από το iTunes.κατέβασε ένα αρχείο περίπου 1 gb (το iOS υποθέτω) και άρχισε μετά να κάνει restore.η διαδικασία ήταν πολύ αργή γ αυτό αποφάσισα να το αφήσω όλο το βράδυ.Δυστυχώς όμως τίποτα δεν έχει γίνει.φαίνεται λες και έχει κολλήσει κάπου χωρίς να βγάζει κάποιο error.στο iTunes δείχνει πως κάνει restore αλλά η μπάρα δεν έχει κουνηθεί καθόλου για πολλές ώρες.Έκανα hard reset και ξαναακολούθησα την διαδικασία πάρα πολλές φορές αλλά τις περισσότερες γίνεται το ίδιο και λίγο πιο σπάνια μου βγάζει ένα unknown error.Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές
Η συσκευή είναι iPhone 5
O χορος εδω δεν διατήθεται για επιλυση τετοιο τομεα προβληματος !
O χορος εδω δεν διατήθεται για επιλυση τετοιο τομεα προβληματος !
Γεια σας εχω ενα mac mini (mid 2011) και θελω να βαλω μνημες ram 2x4gb. Τωρα εχω 2gb. Εχω βρει καποιες απο το e-shop ( http://www.e-shop.gr...t?id=PER.553637 ). Θα ηθελα να ρωτησω εαν κανω δουλεια με αυτες και αν μπορω να βαλω αντι 1333mhz να βαλω 1600mhz. Ευχαριστω
Ανοιξε ενα τοπικ στην σωστη κατηγορια εδώ http://appleforum.gr...um/20-hardware/
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!
Έχω ξεχάσει το συνθηματικό μου στο iphone και πήγα και έκανα αναβάθμιση του ios μπας και αλλάξει κάτι, αλλά μετά διάβασα ότι ήθελε επαναφορά οπότε τζίφος.
Τώρα δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση από το itunes αν δεν αποδεχτώ πάλι μέσω του iphone και δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τον κωδικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να επαναφέρω το iphone χωρίς το itunes;
Ευχαριστώ.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users