Categories

Lightinthebox και MiniInTheBox: σε ασυναγώνιστες τιμές

Lightinthebox είναι ένα κινέζικο online κατάστημα που πουλάει περισσότερα από 100.000 από τα πιο ποικίλα είδη των διαφορετικών προϊόντων. Υπάρχουν ρούχα για όλες τις περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου, αλλά και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, Android smartphones και tablets, gadgets, φώτα και όλα τα άλλα. Το MiniInTheBox είναι από την άλλη είναι το site αφιερωμένο σε περιπτώσεις και αξεσουάρ για το iPhone και άλλα smartphones. Τι κοινό έχουν; Ασυναγώνιστες τιμές!

 

light-e-mini-530x189.jpg

 

Το Lightinthebox είναι ένα παγκόσμιο κατάστημα λιανικής πώλησης και μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα του απευθείας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2007. Το lightinthebox προσφέρει στους πελάτες ένα βολικό τρόπο να ψωνίσουν για ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο μέσωwww.lightinthebox.comwww.miniinthebox.com, και άλλες ιστοσελίδες που διατίθενται στις περισσότερες γλώσσες και στα ελληνικά.

 

 

lightinthebox

Το Lightinthebox πωλεί σχεδόν τα πάντα. Ξεκινά από τα είδη ένδυσης και υπόδησης για γυναίκες και  άνδρες, νυφικά, κοσμήματα, γυαλιά και τα κοστούμια. Μην χάσετε αξεσουάρ για όλα τα αθλήματα, όπως ποδηλασία και ψάρεμα, μουσικά όργανα, προϊόντα ομορφιάς και αντικείμενα για το σπίτι και τον κήπο συμπεριλαμβανομένων είδη διακόσμησης και πολυελαίους.

 

Schermata-2013-08-26-alle-09.25.03-530x4

 

Απόθεμα υπάρχει επίσης στο τμήμα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης: ραδιόφωνα, συστήματα ασφαλείας, κάμερες, βιντεοκάμερες, MP3 players, ακουστικά και ακουστικά. Μπορούμε να αγοράσουμε, για λιγότερο από 100 €, επίσης, πολλά smartphone Android ή tablet για κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό ή μέγεθος της οθόνης. Τα τηλέφωνα, σχεδόν όλα έχουν  dual sim, και ξεκινούν στην τιμή των € 28.

 

sam3-530x469.jpg

 

Στην τιμή των 157€ βρίσκουμε το smartphone Android 4.2 το οποίο είναιπολύ παρόμοιο με το Samsung Galaxy S4. Η συσκευή διαθέτει έναν επεξεργαστή CortexA9 τετραπλού πυρήνα 1,2 GHz με 1GB RAM, 5-ιντσών capacitive οθόνη LCD, 12-megapixel κάμερα. Το smartphone συνεργάζεται επίσης με 2 SIM. Σε αυτή την τιμή νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο απόθεμα smartphone.

 

MiniInTheBox

Αν σας ενδιαφέρουν θήκες, μεμβράνες, ακουστικά και πάσης φύσεως αξεσουάρ για το iPhone, το iPod Touch, iPad και όλες τις άλλες συσκευές της Samsung, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, υπάρχει μόνο μία ιστοσελίδα στην οποία να αναφέρονται: MiniInTheBox. Θα βρείτε επίσης περισσότερα από 11.000 προϊόντα αποκλειστικά για τις Apple συσκευές.

 

Schermata-2013-08-26-alle-09.52.34-530x4

 

Ένα παράδειγμα; Hard-shell πολυκαρβονικό διαφανές για το iPhone 5 μόλις € 2 και δωρεάν αποστολή. Ή το καλώδιο Lightning για φόρτιση και συγχρονισμό, επιχρυσωμένο, μήκος 100 cm στην τιμή των € 5,88.. Στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης ρολόγια, μπαταρίες, gadgets όλων των ειδών, παιχνιδιών, Arduino πίνακες και αξεσουάρ για το Wii, PlaySation 3 και Xbox 360.

 

cust2-240x240.jpgcav-240x240.jpg

 

Πληρωμές και Αποστολή

Το να αγοράσετε από τα  lightinthebox και MiniInTheBox είναι εύκολο. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη και τελειώνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις γεμίσει το καλάθι με τα προϊόντα που προτίθεμεθα να αγοράσουμε, μπορούμε με ασφάλεια να πληρώσετε με όλες τις μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ακόμα και με PayPal. Αν έχετε προβλήματα ή θέλετε να ζητήσετε πληροφορίες κάθε είδους, άριστη εξυπηρέτηση των πελατών θα μας βοηθήσει σε όλα τα στάδια της αγοράς.

Στις αποστολές MiniInTheBox είναι δωρεάν για οποιοδήποτε προορισμό και τα gadgets σας θα φθάσουν μέσα σε 15-30 ημέρες. Αν έχουμε πραγματοποιήσει μια παραγγελία που υπερβαίνει € 32,20 παίρνουμε προϊόντα με δωρεάν ταχυμεταφορά σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος της αποστολής για το Lightinthebox εξαρτάται από την αγορά του προϊόντος και μας κοινοποιείται πριν από την πληρωμή. Μπορείτε πάντα να επιλέξουμε ένα φθηνότερο τρόπο αποστολής, ο οποίος παίρνει περισσότερο χρόνο για να φθάσει, ή την ταχεία παράδοση που είναι πολύ πιο γρήγορη, αλλά κοστίζει περισσότερο.

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την Κίνα και όταν φτάνει η τελωνειακή υπηρεσία στην Ιταλία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εισαγόμενα εμπορεύματα και, επομένως, οι φόροι θα επιβληθούν. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει τυχαία, εάν το δέμα ελέγχεται και αν ποτέ η αξία των αγορασθέντων προϊόντων είναι μικρότερη από € 30. Εάν η τελωνειακή υπηρεσία αποφασίζει να επιβάλει δασμούς σε προϊόντα θα πρέπει να καταβάλουμε το ποσό που αντιστοιχεί στον courier κατά την παράδοση του πακέτου.

Σχολιασμός στο Φορουμ

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.